Επιστροφή στις (handmade) αγορές!

Τα τελευταία χρόνια πολλοί φίλοι, φρόντισαν και έκαναν τις βόλτες μου στα μαγαζιά ακόμη πιο ξεκούραστες. Χωμένη στη ζεστασιά του καναπέ, μπορώ να κοιτάζω με την ησυχία μου τις δημιουργίες τους και να αποφασίσω ποιά ταιριάζει καλύτερα στον Νίκο, την Άννα, την Κατερίνα, το Στέλιο, τη Χριστίνα ή το Μανώλη, των ημερών που έρχονται

Οι φίλοι μου έχουν κάτι για τον καθένα. Είναι όλοι τους άνθρωποι δημιουργικοί και κατά μία έννοια, το δικό τους on line shop (η βιτρίνα τους) είναι η είσοδος/εισιτήριο στο προσωπικό τους στούντιο/ατελιέ. 

Ο διαδικτυακός “τόπος” τους έχει κάτι από τα αρχαιοελληνικά/ρωμαικά forum. Τα ψώνια είναι η αφορμή. Περιμένοντας στην αγορά(τους), συναθροισμένοι, ερχόμαστε σε επαφή με τη σκέψη και τη δική τους ματιά σε όσα συμβαίνουν γύρω μας, τώρα. Οι άνθρωποι αυτοί είναι μια κάποια λύσις.

Κάντε "κλικ" στην cartoonbee και bee-τε στα cartoon! 16 σημαντικοί έλληνες σκιτσογράφοι ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια κυψέλη σκιτσογραφικής δημιουργίας! Αποκτήστε τη δική σας καρικατούρα ή πορτρέτο, από τον αγαπημένο σας σκιτσογράφο! Σχέδια, δημοσιευμένα αλλά και πρωτότυπα, τυπωμένα σε μοντέρνα t-shirts, smartphone cases, κούπες κ.α.



 


Επισκεφτείτε το Τourlou της Δήμητρας, είτε στην Σκάλα της Πάτμου είτε στο Tourlou on line και "ταξιδέψτε" στα χειροποίητα κοσμήματα της.


Tourlou/pin


Tourlou/earings

Μπείτε στο Fishtail45 του Κώστα στο Fishtail45 και περιηγηθείτε  στα γλυπτά-φωτιστικά του. Τα έργα / φωτιστικά του Κώστα σας περιμένουν στο online μαγαζί του στο Etsy.


Fishtail45/φωτιστικό




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις