7day "Says Who?" Quiz.


Η χρονιά, εδώ στο "σαλόνι" μας κλείνει με ένα διαγωνισμό αντί για ανασκόπηση όλων των βιβλίων που συζητήσαμε στο blog, το 2014. Κάποια κυκλοφόρησαν το 2013. Μερικά, πριν εκατό χρόνια. Όλα όμως τράβηξαν την προσοχή μας και γράψαμε γι αυτά, από εδώ ( ή στο twitter της @aRTistokratissa ), φέτος. 

Βρείτε ποιός έγραψε την παρακάτω φράση(συγγραφέας) και σε ποιό βιβλίο του(τίτλος) και κερδίστε μια  χριστουγεννιάτικη κούπα, με σκίτσο από τα χεράκια μου:


"... οι τρέλες του αφεντικού, χωρίς τις ηλιθιότητες του υπηρέτη, δεν αξίζουν φράγκο".


Γράψτε την απάντησή σας ως σχόλιο κάτω από αυτό το ποστ. Όλες οι σωστές απαντήσεις θα συμμετάσχουν σε κλήρωση και ένας φίλος/φίλη του blog θα σηκώσει την Κούπα! 



 Ο διαγωνισμός λήγει αυτή την Παρασκευή, 28/11.

Σχόλια

  1. Θερβάντες, Δόν Κιχώτης!!!
    Ξαναθυμήθηκα και την καταπληκτική κριτική του τότε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχαχαχαχαχα! Δεν ξέρω αν είστε έγκυρος ( αυτό θα αποκαλυφθεί μετά το πέρας του διαγωνισμού ), σίγουρα όμως είστε ο πιο γρήγορος! ;) Η Σοφία γιατί σιωπά; Περιμένω να υποβάλλει κι εκείνη τη δική της απάντηση!

      Διαγραφή
  2. Κάρλο Γκολντóνι – Υπηρέτης δύο αφεντάδων;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλημέρα Μαρίνα! Η σωστή απάντηση, θα αποκαλυφθεί το Σάββατο 29/11! Μέχρι τότε, θα χαμογελώ πονηρά, σαν τον γάτο της Αλίκης στη Χώρα των Θαυμάτων... ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Don Quixote - Cervantes. Στα ισπανικά για διπλούς πόντους... Τί να πω για τους φανατικούς θαυμαστές σας που θυμούνται ακόμη & τις κριτικές σας; Respect! Η φράση πάντως μου έφτιαξε τη μέρα. Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ... Κι εμένα, η συμμετοχή σας! Ελπίζω να είστε τυχερή!

      Διαγραφή
  5. "Δον Κιχώτης". Παρακαλώ, δεχτείτε ως δωράκι το ακόλουθο λινκ http://www.tovima.gr/books-ideas/article/?aid=164734 για την περίπτωση που δεν έχει πέσει στην αντίληψή σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλημέρα! ... Ευχαριστώ πολύ για το ωραίο δωράκι σας! Εξαιρετικά γραμμένο και καταπιάνεται με το συγκεκριμένο συγγραφέα από μια σχετικά διαφορετική και σίγουρα άγνωστη στους πιο πολλούς σκοπιά. Καταλαβαίνετε βέβαια ότι η αναζήτηση για ένα βιβλίό σε μετάφραση της Δόμνας Σμαράγδα τείνει να γίνει το νέο μου Άγιο Δισκοπότηρο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος24/11/14

    Αν και νόμιμο δεν θα' ταν ηθικό να συμμετάσχω κι εγώ στο διαγωνισμό.
    Να γραφτεί παρεμπιπτόντως στα πρακτικά ότι το απάντησα πρώτος (και σωστά...)
    Καλή επιτυχία στους συμμετέχοντες!

    Αντώνης, ο βασιλικός σύζυγος
    (ένα πράμα σαν τον Φίλιππο της Αγγλίας)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Επιβεβαιώνεται ότι ο βασιλικός σύζυγος απάντησε πρώτος και σωστά και γι αυτό απριόρι αποκτά το δικαίωμα της οινοποσίας τσαγιού στη βασιλική κούπα. Οι υπόλοιποι, θα πρέπει να περιμένουν την ολοκλήρωση του διαγωνισμού και τη συμμετοχή των σωστών απαντήσεων στην κλήρωση, όπως έχει ήδη ανακοινωθεί από το Παλάτι.

    Ελισάβετ Β'

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Share your opinion

Δημοφιλείς αναρτήσεις