... Ο κόμπος στο χτένι!


Αυτές τις μέρες οι απόψεις και οι αναλύσεις για τα εκλογικά αποτελέσματα είναι τόσες όσοι και οι κόκκοι της άμμου ή οι κόμποι στα πλεχτά βραχιολάκια της εφηβείας μας (μου). Από τη μία εκλογική αναμέτρηση στην άλλη, μία εβδομάδα δρόμος. Μακρύς και σχεδόν ατελείωτος, αν είστε σαν κι εμένα που δεν περιμένατε τον τελευταίο μήνα να διαμορφώσετε άποψη για όσα συμβαίνουν γύρω μας. Αντί να πιάσετε από το λαιμό τον απέναντι (φίλο, συγγενή, υποψήφιο, πανελίστα, το μπροστινό στη σειρά στο σούπερ μάρκετ κ.ο. ), ξεσπάστε την ενεργητικότητα σας στο πλέξιμο. Με χρωματιστές κλωστές κεντήματος και τα κουρελιασμένα νεύρα σας πλέξτε πολύχρωμα βραχιολάκια και ξορκίστε τη ρητορεία της αυθεντίας των ημερών.

Front side

Αν έχετε ξεχάσει πώς γίνονται, υπάρχουν πάρα πολλά βίντεο στο διαδύκτιο που θα σας (ξανά)μάθουν την τέχνη των friendship bracelet (... κι εγώ, προσφάτως έμαθα ότι έτσι τα λένε!). Για καλύτερο αποτέλεσμα, ολοκληρώστε την προσπάθεια, όχι δένοντας τα απλώς με κόμπο στο χέρι σας ( όπως κάναμε όλοι εμείς της γενιάς του '90 ) αλλά προσθέτωντας κανονικό κούμπωμα από κουμπιά της αρεσκείας σας, που είναι και πολύ πιο πρακτικό!


Back side. Όχι κι άσχημα, έτσι;


Σας αφήνω, γιατί μέχρι να χωθώ στο παραβάν των Ευροεκλογών, έχω πολλά νεύρα να κατευνάσω! Αν λοιπόν, στο εκλογικό τμήμα της γειτονιάς σας, δείτε μιαν άγνωστη με βραχιολάκια που φτάνουν στο ύψος του αγκώνα, χαμογελάστε της συνομωτικά και με κατανόηση. ... Κυρίως, με κατανόηση!

Σχόλια

  1. Ανώνυμος20/5/14

    Τα friendship bracelets είναι ότι πρέπει για να περάσεις χαλαρά την ώρα σου! Καλή ιδέα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό ακριβώς είναι που θέλω να τονίσω, φίλε Anonymous! Τα friendship bracelet είναι ό,τι πρέπει για να περνάει κανείς χαλαρά την ώρα και όχι η ψήφος του. Καλό πλέξιμο!

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Share your opinion

Δημοφιλείς αναρτήσεις