To blog φτιάχνει τη βαλίτσα του!


 Δεν ήμουν ποτέ άνθρωπος των διακοπών. Είμαι υπέρ των ταξιδιών, της μετακίνησης. Δεν εννοώ τη ζωή μου ως διάλειμμα αλλά ως συνέχεια. Ο χρόνος είναι πάντα δικός μας. Το ότι τον εκχωρούμε ως “εργασία” σε άλλους, δεν τον κάνει λιγότερο δικό μας. Εξάλλου, είναι και η μοναδική περιουσία που έχουμε.
Πολλοί από εμάς, σύντομα, θα γίνουμε ακόμη πλουσιότεροι – σε χρόνο. Ας τον αξιοποιήσουμε και ας μετακινηθούμε επιτέλους. Λίγο πιο πέρα και σε όλα. Είμαι υπέρ της μετακίνησης, από μία θέση σε άλλη, της οπτικής μας στα πράγματα, της στάσης μας, των απόψεων, των τόπων.   

 Αυτά είναι τα απαραίτητα κομμάτια της βαλίτσας των διακοπών της αRTιστοκράτισσας. Συνδυάζονται εύκολα, "φοριούνται" από το πρωί μέχρι το βράδυ και δεν τινάζουν τον προυπολογισμό στον αέρα!





Οπωσδήποτε "ΤΑ ΧΑΜΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ - Βίος και πολιτεία του Σκρουτζ Μακ Ντακ", εκδόσεις Νέα Ακτίνα. Οι ήρωες του είναι σαν τους φίλους που συναντάς κάθε χρόνο στο εξοχικό, στο νησί, στην ιδιαίτερη πατρίδα. Μπορεί να έχεις να τους δεις ένα χρόνο αλλά όταν τους συναντήσεις, είναι σαν να μην πέρασε μια μέρα. Τελικά, ο χρόνος είναι μια πολύ περίεργη υπόθεση ακόμη και στα κόμικ.








 Μόλις κυκλοφόρησε. Μαθαίνοντας ποδήλατο, ιστορίες μιας ρευστής εποχής. Διηγήματα από δεκαεννέα πρωτοεμφανιζόμενους συγγραφείς. Από τις εκδόσεις Κέδρος.










Και φυσικά, το μότο του φετινού μου- και όχι μόνο - καλοκαιριού, που το βρήκα κρεμασμένο στη Σκάλα της Πάτμου, στο "Tourlou".


Σχόλια

  1. Ανώνυμος9/12/13

    Ο βίος και η πολιτεία του σκρουτζ είναι ιδανική παρέα για χριστούγεννα παρέα με μια ζεστή σοκολάτα!απολαυστικός Ντον Ρόσα!!excellent choice artistokratissa!!
    Βασίλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ... Βασίλη, πολύ χαίρομαι που σου αρέσει- κι εσένα!
      ( φυσικά αναφέρομαι όχι μόνο στο κόμικ αλλά ΚΑΙ στη ζεστή σοκολάτα!).

      :))

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος9/5/14

    Εξαιρετικέ επιλογές! ότι καλύτερο για χαλάρωση. συμφωνώ και εγώ για τον βίο και την πολιτεία του Σκρουτζ !!!!!!
    Χρυσάνθη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Share your opinion

Δημοφιλείς αναρτήσεις